• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۸۶۹۲
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۶
خراسان رضوی » اقتصادی

پایان کار احداث کنارگذر شمال شرق شهر تایباد

عملیات فنی احداث کنارگذر ضلع شما شرق این شهر مرزی به طول سه کیلومتر با هزینه ای افزون بر ۳۰۰ میلیارد ریال به پایان رسید.

اتمام کار احداث کنارگذر شمال شرق شهر تایباد

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، فرماندار شهرستان تایباد در دیدار با مدیرکل راه و شهرسازی  استان گفت: ساخت این محور مواصلاتی در قالب یک فاز و از محل درآمد‌های شهرداری تایباد در این خطه مرزی به ثمر نشسته است.

حسین جمشیدی افزود: مسیر ورود به این محور از سمت جاده تربت جام به تایباد آغاز می‌شود و تا ابتدای جاده گذرگاه بین المللی دوغارون ادامه دارد.

وی ادامه داد: ۵۲۰ تن قیر برای آسفالت کنارگذر تایباد مورد نیاز است که امیدواریم با محقق شدن آن این جاده مواصلاتی در آینده‌ای نزدیک زیر بار ترافیک قرار بگیرد.

فرماندار تایباد گفت: جاده‌های اصلی تایباد یکی از مهمترین محور‌های مواصلاتی شرق به جنوب کشور به شمار می‌رود، روزانه بیش از سه هزار دستگاه خودروی سبک و سنگین در این مسیر‌ها رفت و آمد می‌کنند.

وی افزود: پیگیری‌های نماینده مردم شهرستان‌های تربت جام، تایباد، باخرز و صالح آباد در مجلس شورای اسلامی دستاورد‌های خوبی را در حوزه بهسازی و آسفالت راه‌ های شهری و روستایی این منطقه به همراه داشته است.

رئیس شورای اسلامی شهر تایباد نیز گفت: همچنین عملیات فنی ساخت مسیر جنوب شرق کنارگذر شهر تایباد در مدت زمان به طول انجامید و هم اینک زیر بار ترافیک قرار دارد.

محمد خدادادی افزود: برای احداث این محور به طول سه هزار و ۷۰۰ متر افزون بر ۴۰۰ میلیارد ریال از محل درآمد‌های شهرداری تایباد هزینه شده است.

او ادامه داد: روکش آسفالت جاده مذکور ۳۵۰ تن قیر نیاز دارد که نگاه ویژه دستگاه‌ های متولی کشوری و استانی را می‌طلبد.

وی بیان کرد: در یک سال گذشته با احداث کنارگذر مسیر جنوب شرق شهر تایباد، حوادث جاده‌ای در این نقطه به صفر رسیده است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی نیز گفت: تکمیل و بهسازی محور مواصلاتی تایباد – تربت جام به طول ۳۷ کیلومتر یکی از مهمترین طرح‌های فعال منطقه شرق کشور به شمار می‌رود.

وحید داعی افزود: عملیات فنی قطعه دوم باند دوم محور تایباد به تربت جام از ابتدای روستای ارزنچه علیا تا حد فاصل روستای محسن آباد به پایان رسیده است.

او اظهار کرد: عملیات ۲ بانده شدن جاده تایباد به تربت جام ۵۵ کیلومتر طول دارد که در قالب طرح بزرگ مشهد به دوغارون برنامه ریزی شده است.

وی ادامه داد: ۲۲ کیلومتر از این جاده اصلی در حوزه استحفاظی تربت جام و ۱۵ کیلومتر دیگر آن در محدوده تایباد قرار دارد که ۲ باند شدن آنها نیمه تمام مانده است.

شهرستان ۱۵۱ هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد، ۱۶۰ کیلومتر راه شهری، ۱۵۶ کیلومتر راه روستایی، ۱۴۰ کیلومتر راه مرزی و ۳۰ کیلومتر بزرگراه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)