• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۰۹۷۶
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۶
اصفهان » اجتماعی

تاکسی‌موتور برای نخستین‌بار در اصفهان فعال می‌شود

طرح «تاکسی‌موتور» در هسته مرکزی شهر اصفهان برای نخستین‌بار در کشور اجرا می‌شود.

تاکسی‌موتور برای نخستین‌بار در اصفهان فعال می‌شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ در نشستی مشترک با محمد صادق حاتمی رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده کشور، ابعاد تازه‌ای از بسته جامع حمل‌ونقل پاک این کلان‌شهر تشریح شد.

شهردار اصفهان در این دیدار با اشاره به تهدید هم‌زمان آب، هوا و خاک و تشدید پدیده فرونشست گفت: آلودگی هوا به یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های شهروندان تبدیل شده و توسعه ناوگان ریلی و برقی، راهبرد قطعی مدیریت شهری است.

قاسم زاده افزود: با بهره‌برداری از مرحله نخست خط ۲ مترو، روزانه حدود ۱۰ تُن از آلاینده‌های هوا کاهش می‌یابد و ظرفیت جابه‌جایی ۲۰۰ هزار مسافر در روز فراهم می‌شود؛ ظرفیتی که به معنای حذف بخش قابل توجهی از خودرو‌های تک‌سرنشین خواهد بود.

در ادامه این نشست، رئیس ستاد نوسازی ناوگان و اسقاط خودرو‌های فرسوده کشور از اجرای طرح واگذاری هزار دستگاه موتور برقی در اصفهان خبر داد و گفت: این موتور‌ها با تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی بدون کارمزد به متقاضیان واجد شرایط واگذار می‌شود و در مقابل، موتور‌های فرسوده اسقاط خواهد شد.

وی تأکید کرد این طرح صرفاً برای فعالیت‌های شغلی و خدماتی تعریف شده و شامل مصرف شخصی نمی‌شود؛ اقدامی که می‌تواند سهم قابل توجهی در کاهش آلایندگی موتورسیکلت‌های کاربراتوری در هسته مرکزی شهر داشته باشد.

هم‌زمان، اجرای طرح «تاکسی‌موتور» نیز برای نخستین‌بار در کشور از سوی مدیریت شهری اصفهان کلید خورده است؛ طرحی که با به‌کارگیری موتور‌های برقی دارای علائم مشخص و رانندگان دارای کارت شهری، مکمل ناوگان تاکسی‌های برقی و مترو خواهد بود.

سعید ساکت معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان از رشد سریع زیرساخت‌های شارژ خودرو‌های برقی در این کلان‌شهر خبر داد و اظهار کرد: حرکت به سمت حمل‌ونقل پاک یک اقدام مقطعی نیست، بلکه مسیری مبتنی بر آینده‌نگری است که از آبان ۱۴۰۳ وارد فاز اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۲۵ جایگاه شارژ در پارکینگ‌های شهر به بهره‌برداری رسیده و امکان شارژ هم‌زمان ۵۱ خودرو را فراهم کرده است، افزود: در کنار آن، ۱۵ شارژر سریع DC نیز در نقاط منتخب شهر فعال شده که ظرفیت شارژ هم‌زمان ۳۷ خودرو را دارد.

به گفته ساکت، در مجموع ظرفیت شارژ هم‌زمان خودرو‌های برقی در اصفهان به ۸۸ خودرو رسیده است؛ رقمی که با راه‌اندازی ۴۱ جایگاه جدید تا نیمه نخست سال ۱۴۰۵، ۸۱ ظرفیت دیگر به آن افزوده خواهد شد.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای ایجاد ۵۰ ایستگاه شارژ موتور سیکلت برقی خبر داد و گفت: این زیرساخت‌ها هم‌زمان با اجرای طرح «تاکسی‌موتور» و واگذاری هزار موتور برقی در حال آماده‌سازی است تا شبکه‌ای منسجم برای پشتیبانی از ناوگان برقی شهر شکل گیرد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با تأکید بر ملاحظات فنی طرح تاکید کرد: در طراحی شبکه، تعادل میان شارژ آهسته و سریع رعایت شده است؛ شارژ آهسته برای استفاده روزمره و حفظ سلامت باتری توصیه می‌شود و شارژ سریع برای شرایط خاص و نیاز‌های فوری در نظر گرفته شده است.

اکنون اصفهان با سه محور «توسعه مترو»، «برقی‌سازی تاکسی و موتور» و «ایجاد شبکه گسترده شارژ»، در حال ترسیم الگویی تازه از مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل پاک است؛ الگویی که هدف نهایی آن کاهش آلایندگی، اسقاط ناوگان فرسوده و فراهم‌سازی هوایی سالم‌تر برای شهروندان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرداآخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
پویش ایران جان، مرز میلَک سیستان و بلوچستان، نقطه جهش تجارت ایران و افغانستان
وزارت راه و شهرسازی رویکرد خود را در حوزه مسکن تغییر دهد
گلایه مسافران و رانندگان از نبود روشنایی در تونل کبیرکوه
تصویب ۴۲ همت برای لرستان در سفر رئیس‌جمهور
رمضان؛ ماه میهمانی خدا و ماه نزول قرآن
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
قیمت هر کیلوگرم زولبیا و‌بامیه ۴۰۰ هزار تومان است
ورزشی‌های بیست و نهم بهمن ماه در استان سمنان
۵۶ دادگاه صلح در استان کرمان
مهارت‌ها باید تقاضا محور باشد
افتتاح طرح‌های زیربنایی و تولیدی در سفر رئیس‌جمهور به لرستان
تصویب طرح شناسایی محدوده‌ها و محلات هدف بازآفرینی
نظر مردم لرستان درباره سفر رئیس جمهور
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ استان تهران
تأکید رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان بر احیای تالاب جازموریان
بازتاب سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های بین‌المللی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
تداوم اجاره همسر در اروپا
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
استقبال سازمان ملل از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)