• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۱۲۸۹۰
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۷
زنجان » اجتماعی

افزایش ۲ برابری سرانه ورزشی دانش آموزی زنجان

سرانه ورزشی در استان از سال ۱۴۰۱ تا پایان سال گذشته از ۲۵ صدم متر مربع به ۵۱ صدم متر مربع افزایش یافت.

افزایش ۲ برابری سرانه ورزشی دانش آموزی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: سرانه ورزشی در استان از سال ۱۴۰۱ تا پایان سال گذشته از ۲۵ صدم متر مربع به ۵۱ صدم متر مربع افزایش یافته که نشان‌دهنده رشد دو برابری این شاخص است.

ذبیح الله تاراسی در شورای آموزش و پرورش استان، افزود: تخصیص اعتبارات لازم از سوی وزارتخانه عامل اصلی این جهش در زیرساخت‌های ورزشی استان بوده است.

وی با اشاره به وضعیت سرانه و فعالیت‌های تربیت‌بدنی در استان، افزود: طبق هدف‌گذاری برنامه هفتم توسعه، سرانه ورزشی به ازای هر دانش‌آموز باید به یک متر مربع برسد.

تاراسی به اقدامات حوزه تربیت‌بدنی و سلامت در دوران محدودیت‌ها یادآور شد و افزود: در ایام تعطیلی مدارس، حوزه تربیت‌بدنی و سلامت با اجرای پویش‌ها و چالش‌های ابلاغی از سوی وزارتخانه، ارتباط با دانش‌آموزان و خانواده‌ها را حفظ کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ادامه داد: برگزاری مسابقات و بازی‌های فکری به دو صورت آنلاین و آفلاین در سطح استان زنجان و کشور، به عنوان یک اقدام موفق در جهت حفظ پویایی دانش‌آموزان گزارش شده است.

وی با اشاره به اصلاحات ساختاری در هیات ورزش دانش‌آموزی گفت: با اقدامات مدیریتی چالش‌های دیرینه هیات ورزش دانش‌آموزی در برخی حوزه‌ها برطرف شده است.

تاراسی افزود: تعیین تکلیف وضعیت نیرو‌های انسانی، نظام‌مند کردن جایگزینی و انتخاب نفرات، شفاف‌سازی و ساماندهی اعتبارات که پیش از این در هاله‌ای از ابهام قرار داشت از جمله چالش‌های این بخش است.

وی افزود : بخشنامه‌های ارسالی از سوی معاونت تربیت‌بدنی و سلامت وزارتخانه به دلیل برخورداری از «نگاه میدانی» و «تطابق با زیست‌بوم مدارس» از قابلیت اجرایی بالایی برخوردار است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان ادامه داد: برخلاف برخی دستورالعمل‌های اداری، بخشنامه‌های فعلی در مدارس استان زنجان به طور کامل عملیاتی و به افزایش تحرک، تکاپو و مشارکت فعال دانش‌آموزان در فعالیت‌های ورزشی منجر شده است.

وی در ادامه با اشاره به محوریت سند تحول بنیادین و مدرسه تراز در استان، گفت: تمرکز اصلی بر مفهوم «مدرسه تراز» بوده که در محیط تربیت به عنوان رکن اساسی مورد توجه قرار گرفته و در این راستا، راهکار‌های عملیاتی سند برای ارتقای زیرساخت‌ها و سلامت دانش‌آموزان لحاظ شده است.

وی با اشاره به توسعه فضا‌های ورزشی گفت:هدف، طراحی، ساخت و تجهیز فضا‌های ورزشی به عنوان محیط‌های تعلیم و تربیت است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اجرای «طرح میدان همدلی» در استمرار «طرح شهید سلیمانی» گفت: در این طرح ۱۵۸ پروژه در سطح استان با ۸۶۰ میلیارد ریال اعتبار اجرا شده است.

وی، مشارکت مردمی و نهاد‌ها را به میزان ۵۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: دستاورد آن افزایش سرانه ورزشی دانش‌آموزی استان بوده است.

تاراسی با اشاره به خدمات مشاوره‌ای و سلامت نیز افزود:هدف ما ارائه خدمات مشاوره‌ای و تربیتی جهت ارتقای سلامت جسمی و روحی دانش‌آموزان است.

وی با اشاره به اقدامات اجرایی اظهار داشت:تجهیز و فعال‌سازی کانون تندرستی و استعدادیابی استان، اجرای طرح‌های غربالگری سلامت دانش‌آموزان و افتتاح رسمی کانون تندرستی و استعدادیابی در آموزش و پرورش ناحیه دو از دیگر اقدامات بوده است.

تاراسی به موضوع مدیریت سلامت و محیط زیست (کنشگران مدرسه تراز) اشاره کرد و افزود: هدف، مشارکت در مدیریت بیماری‌های فراگیر و حفظ پاکیزگی محیط زیست از طریق آموزش مربیان و دانش‌آموزان است.

وی اقدامات آموزشی در این راستا را ارتقای سواد سلامت برای بیش از ۲۰ هزار آموزگار پایه در استان عنوان کرد و گفت: میزان آموزش‌ها ۴۹ هزار و ۸۰۰ نفر ساعت بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روایت آیین سنتی پخت پلو پامنبری در چاشم مهدیشهر
تداوم حضور مقتدرانه مردم کردستان در تجمعات شبانه
ترکیب تیم ملی ژیمناستیک هنری ایران برای بازی‌های آسیایی ناگویا
انس عاشقانه نسل نو با نماز با برنامه‌های خلاقانه و مشارکت دانش‌آموزان
گشایش نمایشگاه کتب یک عمر آگاهی در حرم رضوی
تیگارد بر سکوی نایب‌قهرمانی بسکتبال ۳ به ۳ کایسری
واگذاری دبیرخانه کمیته ملی توسعه به سازمان محیط زیست
آغاز غربالگری تنبلی چشم در استان گلستان
حضور ورزشکاران زنجانی در هجدهمین اردوی آماده‌سازی تیم ملی روئینگ بانوان در ارومیه
خدمت‌رسانی ویژه مترو برای شرکت‌کنندگان در مراسم بزرگداشت امام شهید
اجرایی شدن طرح هزار میدان، هزار بازار ویژه زنان کارآفرین در خراسان رضوی
معرفی نخستین حریف تیم فوتبال جوانان ایران در ترکیه
انتقال سهمیهٔ سوخت به کارت بانکی کلید خورد
آغاز نشاء برنج در شهرستان باشت
سی و سومین نمایشگاه صنعت آرایشی و بهداشتی
خرید ۱۵۰۰ تن گندم در مرکز خرید پیرکندی خوی
«کلاه‌برداران» منتشر شد
تبادل نظر در خصوص راهکار‌های ارتقای مدیریت طرح محله محور شهرستان کمیجان
پایانِ رویایِ خام؛ لیندسی گراهام، سناتور ایران‌ستیز در حسرت نابودی ایران ، جان سپرد
منحنی شاخص ۱۰ صنعت صعودی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاروان بزرگ زائران اربعین «عشاق‌الحسین(ع)» از رامشیر به سوی کربلا
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
علی نعمتی به لوسیل قطر پیوست
برنامه زمان‌بندی مدیریت بار اضطراری برق تبریز
کمربندی برغان تا دو ماه آینده افتتاح می‌شود
تشییع شهید علیرضا زارعی ثانی در بردسکن؛ وداع با پدری که نوزاد دوماهه‌اش را به یادگار گذاشت
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی
آبادان، هندیجان و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
سامانه یکپارچه خدمات مشترکان شرکت‌های برق منطقه‌ای عملیاتی شد  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)