• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۷۳۴۹
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۵ - ۰۷:۵۹
کرمانشاه » اقتصادی

محصولات کشاورزی استان، ۱۰۰ هزار تن افزایش داشته است

استاندار کرمانشاه با تأکید بر جایگاه مهم استان در حوزه تولیدات کشاورزی و امنیت غذایی کشور، گفت: توسعه صنایع تبدیلی، حمایت از تولیدکنندگان و معرفی برند‌های اصیل کرمانشاهی باید با جدیت دنبال شود.

 محصولات کشاورزی استان، ۱۰۰ هزار تن افزایش داشته است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،دکتر منوچهر حبیبی دربازدید از سه واحد اقتصادی مرتبط با حوزه کشاورزی استان، اظهار کرد: خوشبختانه امسال سال خوبی برای کشاورزان استان بوده و کرمانشاه در بخش‌های مختلف کشاورزی ظرفیت‌های ارزشمندی دارد.

وی با اشاره به بازدید از یک واحد تولید و بسته‌بندی روغن کرمانشاهی (فابریکا)، افزود: روغن کرمانشاهی یکی از برند‌های خاص و اصیل استان است که نیازمند حمایت، حفاظت و معرفی بیشتر در سطح ملی و بین‌المللی است.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: این واحد تولیدی با ایجاد ارتباط مستقیم با خانوار‌های روستایی، دامداران و عشایر، محصولات اصیل و ارگانیک کرمانشاهی را از تولیدکنندگان خریداری و پس از بسته‌بندی به بازار عرضه می‌کند.

دکتر حبیبی با بیان اینکه این مجموعه در ابتدای مسیر فعالیت خود قرار دارد، تصریح کرد: به دلیل ارتباط مناسبی که با جوامع روستایی و عشایری برقرار کرده، قابلیت توسعه و گسترش دارد و باید از این ظرفیت به خوبی استفاده شود.

وی بر اهمیت موضوع بسته‌بندی در معرفی و توسعه برند روغن کرمانشاهی تأکید کرد و گفت: بسته‌بندی این محصول باید با حساسیت و دقت انجام شود تا جایگاه واقعی این برند حفظ شود. همچنین حوزه غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی و اداره استاندارد نیز در زمینه رعایت الزامات بهداشتی و سلامت محصول همکاری خواهند داشت تا این برند بتواند در بازار‌های داخلی و خارجی حضور پررنگ‌تری پیدا کند.

استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به بازدید از مراکز خرید گندم استان، اظهار کرد: کرمانشاه یکی از استان‌های برتر کشور در تولید گندم است و پیش‌بینی می‌شود امسال بین ۹۰۰ هزار تا یک میلیون تن گندم در مزارع استان تولید شود.

مدیر ارشد استان افزود: برای خرید تضمینی گندم حدود ۶۷ مرکز خرید در استان پیش‌بینی شده که به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند و تاکنون حدود ۲۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده است.

دکتر حبیبی خاطرنشان کرد: حدود ۱۵ درصد مطالبات گندمکاران پرداخت شده و پیگیری‌های لازم از طریق سازمان برنامه و بودجه و وزارت جهاد کشاورزی در حال انجام است تا پرداخت مطالبات با سرعت بیشتری انجام شود.

استاندار کرمانشاه همچنین در بازدید از کارخانه قند بیستون، با اشاره به ظرفیت بالای استان در تولید چغندرقند، گفت: کرمانشاه یکی از استان‌های برتر کشور در این حوزه است و پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از یک و نیم میلیون تن چغندرقند در مزارع استان تولید شود.

وی ادامه داد: این میزان تولید از مزارع مناطق مختلف استان، از جمله مناطق غربی، شرقی و مرکزی تأمین خواهد شد، اما ظرفیت کارخانه‌های فرآوری موجود در استان پاسخگوی این حجم از تولید نیست.

دکتر حبیبی افزود: هماهنگی‌های لازم از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان با کارخانه‌های قند استان‌های همجوار انجام شده تا محصول کشاورزان بدون دغدغه تحویل و فرآوری شود.

وی با قدردانی از همکاری کشاورزان، اظهار کرد: تاکنون روند تحویل چغندرقند به کارخانه‌ها با آرامش و بدون مشکل انجام شده و کشاورزان دغدغه‌ای در این زمینه نداشته‌اند.

استاندار کرمانشاه تأکید کرد: استان کرمانشاه یکی از استان‌های محوری کشور در تأمین امنیت غذایی است و میزان تولیدات کشاورزی استان روندی رو به رشد دارد؛ به‌گونه‌ای که در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ هزار تن افزایش تولید داشته‌ایم و پیش‌بینی می‌شود در سال ۱۴۰۵ نیز شاهد رشد قابل توجه دیگری در تولیدات کشاورزی استان باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۷۴ درصد املاک آموزش و پرورش شهرضا بدون سند مالکیت
قدردانی نماینده ولی فقیه و استاندار مازندران از حماسه بصیرت و ایثار مردم مازندران
تولید محصولات کشاورزی سالم، گامی بسوی حفظ سلامت عمومی و پایداری اکولوژیک
ابراز ارادت مردم در رواق دارالذکر به خادم حضرت خورشید
هشدار وزارت صمت برای آمادگی در فصل سرما
تعطیلی دو واحد آلاینده تولید گرانول در بخش قلعه‌نو شهرستان ری
حال و هوای رواق "دار الذکر"
چالیدره طرقبه، میزبان نمایشگاه و بازارچه صنایع دستی خراسان رضوی
کشف ۳۴ کیلو تریاک در عملیات پلیس بوشهر
اجرای طرح مهتاب در سمنان
تداوم مسیر توسعه در مناطق روستایی؛ آغاز عملیات اجرایی طرح بهسازی جاده‌ حبله رود فیروزکوه
تجمع شبانه مردم در ستایش رهبر شهید و تجلی وحدت ملی
توسعه باغات موز؛ گام بلند ایران به سوی خودکفایی
توسعه تجارت مرزی، از اولویت‌های راهبردی استان کرمانشاه است
انعکاس مشکلات عمرانی شهرک خودرویی اراک در بسته «روی خط تماس»
خودکفایی میراث امام شهید
کشف یک دستگاه ریزپرنده غیر مجاز در تالش
تاکید استاندار خوزستان بر آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی برای میزبانی زائران اربعین حسینی
بازدید نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین از شرکت آبفا
کشف داروهای تاریخ‌گذشته و غیرمجاز در قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حساسیت روسیه به اقدام ترکیه در فروش «اس - ۴۰۰»
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز
ادعا‌های جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب در قم برگزار می‌شود
رواق دارالذکر حرم رضوی، آرامگاه ابدی رهبر شهید انقلاب
دو کشته در درگیری شخصی مسلحانه در منطقه سرافرازان مشهد
فردا؛ کالابرگ تیرماه برای کد‌های ملی ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ می‌شود
دوران جدیدی با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده‌ایم
پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت
هفت شهر ایران در میان گرم‌ترین شهر‌های جهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ تیر ۱۴۰۵
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۴ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)