• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۹۱۵۷
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۷
اردبیل » سیاسی

امت مبعوث و میراث امام شهید

آقای شهید کشور بر دوش ایرانیان در میان اشک و حسرت تا جوار امام رضا (ع) بدرقه شد و اکنون میراث گرانقدری که ثمره عمر آن شهید سعید است را باید پاس داشت و بر این افتخار و احتشام ملی افزود.

امت مبعوث و میراث امام شهیدبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، برکت و ثمرات زیادی از عمر پرحاصل رهبر شهید ایران در طول عمر شریف و دوره های اجرایی و مدیریتی ایشان برای میهن عزیزمان عاید شده اما شاید مهمترین نکته و ثروتی که از قائد امت برای ما مانده است، همانا عزت و سربلندی کشور در برابر استکبار جهانی و خم به ابرو نیاوردن در مقابل به اصطلاح ابرقدرت هاست.

رهنمود و عبارت معروف ایشان که به تکرار ایراد می فرمودند: «آمریکا جز زبان زور نمی فهمد» را نه تنها در دوران حیات رهبر شهید لمس می کردیم و مشاهده می نمودیم بلکه اکنون در فقدان جسمی آن بزرگوار نیز با تمام وجود حس و درک می کنیم و امری عینی و اثبات شده است.

«درِ دولت به رخم بگشادی / تاج عزّت به سرم بنهادی» او راه صحیح مقابله با هر متخاصمی را به ما آموخت و با تاسی از نهضت امام حسین (ع) به ما یاد داد که کوتاه آمدن در برابر زورگو، هم سبب جری شدن و گستاخی بیشتر او می شود و هم ضعف خودی را برملا می کند و از سوی دیگر، عزت و سربلندی در تسلیم نیست بلکه در ایستادگی و مقاومت ولو به بهای جان است.

همین مفهوم و همین سرمایه فکری، عقیدتی و ایمانی برای ما به اندازه دنیا ارزش و اهمیت دارد زیرا می تواند راهبرد سیاسی و عملی ما در برابر هجمه و تهدید بیگانه و هجوم دشمن باشد و مادامی که اصل عزت و خوداتکایی و کوتاه نیامدن از اصول و داشته های غیرقابل مذاکره را مد نظر داشته باشیم، گزندی از ناحیه اجانب بر ما وارد نخواهد شد.

عزت مدنظر رهبر شهید، از جنس عزت و احترام امام حسین (ع) است که در برابر لشگریان غیرقابل قیاس کفر با اسلام یک لحظه ضعف و زبونی از خود نشان نداد و حتی به بهای شهادت و اسارت اعوان و اهل بیت (ع) خویش ذره ای از موضع حق کنار ننشست و کوتاه نیامد. "مثلی لایبایع مثل یزید"

این خودباوری ملی نه فقط در حوزه دیپلماسی بلکه در حوزه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نیز باید ترویج یابد و مدنظر باشد و باور عمومی را به این راهبرد و مشی سیاسی آمیخته با آموزه های دینی و اسلامی آشنا تر کنیم که عزیز بودن در جهان با سر فرود آوردن در برابر دشمن و قدرت به ظاهر برتر، حاصل نمی شود.

پیر گفتا که:«چه عزّت زین به / که نی‌ام بر در تو بالین نه»آقای شهید ما آقایی و سروری و سرمدی را از اولیای الهی درس گرفته بود و در طول عمر ارزشمند خویش همان درس ها را مشق کرد و وقتی آرزو و دعا می فرمود که «پروردگارا ما را نیز در زمره شهدایت قرار بده» در حقیقت تلاش نهان و آشکار برای حفظ خط اصیل و روشن خویش داشت تا بدون کوچکترین انحرافی، روشنای راه عزت و وقار ملی و اسلامی را به درستی تا سرمنزل وصال و شهادت بپیماید.

قبول چنان عزت و عظمتی بی تردید هزینه دارد و باید ایستادگی کرد و موانع و مشکلات را با اتکا به توانمندی داخلی و با احصا و احیای ظرفیت های بی نظیر و کم نظیر کشور برطرف نمود و به این نکته ظریف و مهم نیز لازم است توجه داشته باشیم که هزینه مستعمره بودن یا سر در برابر دشمنان فرود آوردن، بسیار بیشتر از هزینه آقای خود بودن و به خود متکی بودن است.

ملت رشید و باوقار ایران این مفاهیم و عبرت های تاریخی را در ادوار مختلف دفاع مقدس و قبل و بعد آن و در جنگ های تحمیلی بعدی بارها دیده به خوبی به حقیقت آن پی برده است و ذره ای در درست بودن آن مسیر تردید به خود را نمی دهد.

اکنون جهان به تماشای ایران نشسته است تا ببیند که ایرانیان بعد از رهبر شهید خویش با آرمان ها و اصول متقن و مبتنی بر عقلانیت و اسلامیت او چه می کنند؟!

البته انتخاب بر حق و به موقع حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه ای بر رهبری کشورمان بعد از رهبر شهید و لبیک بلند و بیعت جانانه مردم در جای جای میهن نشانگر این امر بود و هست که تراث گرانسنگ رهبر شهید پاس داشته می شود و راه رسیدن به قله های افتخار همان راهی است که قائد امت رهنمون شده بود.

اما جدا از حوزه رهبری و هدایت کلان کشور، باید در لایه های مختلف اجتماعی نیز همه ما به ویژه اصحاب منبر، تریبون، قلم، پایگاه خبری و همه کسانی که جزو متنفذین و چهره های تاثیرگذار در آحاد جامعه به شمار می آیند باید حراست ارثیه رهبر شهید را مستمر به خود و اطرافیان گوشزد کنیم و لحظه ای از عزتی که به واسطه اقتدار و اعتلای کشور در مواجهه با استکبار جهانی به دست آمده را از نظرها دور نداریم.

عزت و ذلت از دیرباز مورد توجه ملل و نحل مختلف بوده است و ایرانیان نیز از قدیم به فاصله آن دو همچون دو مفهوم خیر و شر یقین داشته و در زندگانی خود مورد رعایت و عنایت قرار داده اند و نمونه های تاریخی بسیاری می توان برشمرد که مرگ با عزت، سبب شرف و حشمت فرد یا اجتماع شده است در حالی که کرنش در برابر ظالم می توانست مایه داوم عمر باشد اما به چه قیمتی! " من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک"

خلود و جاودانگی فقط مربوط به آخرت و عاقبت نیست بلکه در دنیای مادی نیز می توان با برگزیدن عزت و ترد ذلت، آوازه و شهرت خود و کشور خویش را جهانی کرد و به عنوان الگویی برای همه ملت ها معرفی نمود و خوشبختانه ایران عزیز ما در برهه معاصر چنین بروندادی را از خود به دنیا عرضه می کند و چه افتخاری از این بهتر و شایسته تر.

حضرت آیت الله خامنه ای مقام معظم رهبری ایشان که بیش از ۳۶ سال عهده‌دار منصب رهبری انقلاب اسلامی ایران بودند، در صبح ۹ اسفند ۱۴۰۴ در جریان نخستین موج حمله نظامی_تروریستی آمریکا و رژیم اشغالگر صهیونیستی (جنگ تحمیلی سوم) در منطقه موسوم به بیت رهبری در تهران به همراه جمعی از اعضای خانواده همچون جدّ بزرگوارشان حضرت امام علی (ع) در ماه رمضان با لبانی تشنه به درجه والای شهادت نایل آمدند.

مراسم تشییع رهبر شهید امت که به دلیل شرایط جنگی حاکم بر کشور با چهار ماه تاخیر از روز شنبه، ۱۳ تیر در پایتخت آغاز شده بود، با برگزاری آیین وداع و بدرقه در داخل کشور و در نجف و کربلای عراق سر انجام در مشهد مقدس برگزار شد و پیکر مطهر و معطر رهبر شهید در جواز امام هشتم شیعیان آرام گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استقرار موکب خدمات خودرو در سمنان
رسانه‌ای شدن بخشی از کتاب در دست انتشار «دفتر شعر امین»
ایران درون توست؛ بیدار شو
تأکید امام جمعه موقت قزوین بر اهمیت کیفیت عمل و نقش روایت فتح در مقابله با جنگ روانی دشمنان
قدردانی فرمانده سپاه امام سجاد هرمزگان از حضور مردم در تشییع رهبر شهید
شهرهای اهواز و صفی آباد در میان ۱۵ شهر گرم جهان
والیبال ساحلی جوانان جهان در لاهه، ایران مغلوب میزبان شد
آغاز فعالیت سینما‌ها از امروز
تشییع رهبر شهید امت حماسه‌ای بزرگ بود
خروش انقلابی مردم شهرکرد در نماز جمعه؛ از تجدید میثاق با «امام شهید» تا ترسیم خط‌ونشان برای متجاوزان
وظیفه ملت حفظ آرامش، انسجام و تداوم راه رهبر شهید است
فراهم شدن شرایط اسکان زائران رهبر شهید در سمنان تا روز یکشنبه
سلامت مردم،اولویت برگزار کنندگان مراسم تشییع آقای شهید امت در مشهد
حواشی جام جهانی ۲۰۲۶
آسمانی شدن مادر شهید غلامرضا روشندل در نهبندان خراسان جنوبی
جان باختن ۱۵ نفر در حوادث غرق شدگی استان
ضرورت رعایت الگوی مصرف برق در خوزستان با توجه به افزایش شدید دما
تشییع پیکر مطهر ۴ شهید در هرمزگان
چهارمحال و بختیاری مقصد گردشگران
گرامیداشت یاد قائد شهید امت در مساجد اهل سنت استان بوشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از هموطنان به علت تغییر ساعت مراسم تشییع در مشهد
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان
پاسخ خرد کننده به تجاوز اخیر آمریکا خواهیم داد
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی
بقائی: اروپا باید پاسخگو باشد
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب نزدیکی روضه منوره است
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی
پایگاه‌های آمریکا در کویت، بحرین، قطر و اردن زیر آتش موشک‌های ایران
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۳ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
شهادت هشت نفر از دلاورمردان ارتش در حملات آمریکا  (۱ نظر)