• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۱۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۵
یزد » علمی و فرهنگی

برنامه‌ریزی بافق برای میزبانی رویداد‌های ملی فرهنگی و کشاورزی

فرماندار بافق با اشاره به پیگیری ثبت ملی ۱۸ مهرماه به عنوان «روز وحشی بافقی» و برنامه‌ریزی برای برگزاری جشنواره ملی خرما با رویکرد تخصصی گفت: این شهرستان در مسیر توسعه رویداد‌های ملی فرهنگی، گردشگری و کشاورزی قرار گرفته است.

برنامه‌ریزی بافق برای میزبانی رویداد‌های ملی فرهنگی و کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، رضا فلاح مبارکه در نشست مجمع هم‌اندیشی و برنامه‌ریزی رویداد‌های ملی و بین‌المللی شهرستان بافق با اشاره به جایگاه علمی و ادبی وحشی بافقی، این شاعر نامدار را نماد و ستاره درخشان شهرستان دانست و گفت: رویکرد فرهنگی بافق بر احیای وجوه مختلف شخصیت این چهره ماندگار استوار است.

وی افزود: تجربه موفق برگزاری همزمان مراسم صدمین زادروز ایرج افشار در سال گذشته در یزد و بافق، زمینه همکاری با استادان برجسته مؤسسه میراث مکتوب تهران را فراهم کرد و این همکاری اکنون برای برگزاری بزرگداشت وحشی بافقی ادامه دارد.

فرماندار بافق با اشاره به برگزاری رویدادی مانند شب وحشی بافقی در قالب «شب‌های مجله بخارا» اظهار داشت: پیگیری‌های لازم از سوی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و استاندار برای ثبت رسمی ۱۸ مهرماه به عنوان «روز وحشی بافقی» در سطح ملی در حال انجام است.

فلاح مبارکه همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری جشنواره ملی خرما تصریح کرد: زیرساخت‌های لازم برای برگزاری این رویداد فراهم است. جشنواره امسال باید با کیفیتی متفاوت و با تمرکز بر آسیب‌شناسی دقیق‌تر نسبت به دوره‌های گذشته برگزار شود.

وی مشارکت حداکثری نخلداران و کشاورزان و ایجاد بستری برای تبادل تجربه میان فعالان این حوزه را از اهداف اصلی جشنواره عنوان کرد و گفت: برگزاری پنل‌های تخصصی و کاربردی با حضور کارشناسان و کشاورزان پیشرو می‌تواند نقش مؤثری در انتقال دانش و تجربه داشته باشد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان بافق نیز پیشنهاد برگزاری «رویداد ملی حصیربافی» همزمان با جشنواره خرما را مطرح کرد و افزود: برگزاری این رویداد در کنار جشنواره خرما می‌تواند زمینه معرفی هرچه بیشتر هنر اصیل حصیربافی در سطح ملی را فراهم کند.

فاطمه سادات موسوی از پیشرفت طرح تولید و بسته‌بندی محصولات صنایع‌دستی خبر داد و گفت: در حال حاضر فرآیند تولید، دسته‌بندی و لیبل‌گذاری حدود ۵۰ هزار بادبزن سنتی بافق توسط بانوان هنرمند شهرستان با حمایت و نظارت هیئت رزمندگان اسلام در حال انجام است.

وی خاطرنشان ساخت: با همکاری شهرداری بافق، بر روی هر یک از این بادبزن‌ها برچسب «بافق؛ شهر ملی حصیربافی» نصب خواهد شد و این محصولات پیش از اربعین به مسیر‌های پیاده‌روی عراق ارسال و میان زائران توزیع می‌شود تا هنر اصیل حصیربافی بافق در سطح بین‌المللی معرفی شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بافق هم از تخصیص تسهیلات کم‌بهره در بخش‌های کلیدی کشاورزی خبر داد و تصریح کرد: اعتبارات لازم برای توسعه تولید خرما از طریق زنجیره خوشه خرما و همچنین پرورش ماهی تیلاپیا تخصیص یافته است.

حمید عسکری گفت: تسهیلات خرد ویژه بانوان نیز برای تأمین محصولات جانبی خرما پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به برنامه‌های ارتقای بهره‌وری در بخش کشاورزی اظهار کرد: در راستای رفع نواقص و بهبود کیفیت تولید، اجرای فرآیند گرده‌افشانی مکانیزه نخلستان‌های شهرستان برای سال آینده برنامه‌ریزی شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
وقوع چندین انفجار در هرمزگان، ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵
اوقات شرعی ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
اجرای عملیات «هرس سبز» در ۳۲۰۰ هکتار از تاکستان‌های خرمدره
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ تیر ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی دو شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
تکذیب ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر
تغییر ساعت حرکت قطار مسیر اندیمشک–دورود شماره ۹۱۴
۲۱ تیر، سالروز قیام گوهرشاد و پاسداشت فرهنگ حجاب و عفاف
پیش بینی خسارت های ناشی از وزش باد در سمنان
تداوم حماسه مردمی در صد و سی و چهارمین شب تجمعات جنوب‌غرب خوزستان
اهتزار پرچم جمهوری اسلامی ایران در میدان ساحل کیش
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
گسترش خدمات مشاوره، توانبخشی و محله‌محور بهزیستی در کیش
بازگشت ۵ میلیارد وجه کلاهبرداری شده با سرعت عمل پلیس فتا
رفع موانع سرمایه‌گذاری در گردشگری، اولویت مدیریت استان کرمان است
کاهش هزینه‌های درمان با اجرای طرح پزشک خانواده
غرق‌شدن جوان ۱۸ ساله در رودخانه روستای گوراب
عهد و قرار لرستانی‌ها در ایستگاه ۱۳۳ سنگر خیابان
اختلال در خدمات بانکی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاروان بزرگ زائران اربعین «عشاق‌الحسین(ع)» از رامشیر به سوی کربلا
علی نعمتی به لوسیل قطر پیوست
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
جنگ با ایران ارتباطی با تنگه هرمز یا برنامه هسته‌ای ندارد
آبادان، هندیجان و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن
امروز؛ آغاز امتحانات نهایی دانش آموزان یازدهم و دوازدهم
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
سرنگونی یک موشک کروز با آتش پدافند نوین هوافضای سپاه
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۱ تیر ۱۴۰۵
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز  (۱ نظر)
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر  (۱ نظر)
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد  (۱ نظر)