• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۲۴۹۱
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
رئیس‌زاده:

رهبر شهید، بزرگترین حامی نظام سلامت بود

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: جامعه پزشکی حق بزرگی بر گردن رهبر شهید احساس می‌کند، چرا که ایشان در حوزه‌های مختلف از جمله حمایت از نظام سلامت، هدایت‌های راهبردی، سیاست‌گذاری‌های کلان و پشتیبانی از جامعه پزشکی نقش مؤثری داشتند.

رئیس‌زاده: جامعه پزشکی در فقدان رهبر شهید یکی از جدی‌ترین حامیان خود را از دست داده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد رئیس‌زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی در حاشیه مراسم گرامیداشت رهبر شهید در جمع خبرنگاران که به میزبانی سازمان نظام پزشکی برگزار شد، اظهار کرد: جامعه پزشکی حق بزرگی بر گردن رهبر شهید احساس می‌کند، چرا که ایشان در حوزه‌های مختلف از جمله حمایت از نظام سلامت، هدایت‌های راهبردی، سیاست‌گذاری‌های کلان و پشتیبانی از جامعه پزشکی نقش مؤثری داشتند.

وی افزود: به همین دلیل شایسته بود جامعه پزشکی مراسمی برای بزرگداشت ایشان برگزار کند. امروز نیز با حضور چهره‌های برجسته علمی، رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی، انجمن‌های علمی، وزرای سابق، مسئولان وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی، سازمان نظام پرستاری، جمعیت هلال‌احمر، بهداری نیرو‌های مسلح، اورژانس کشور و سایر نهاد‌های حوزه سلامت، این مراسم برگزار شد تا ادای دینی هرچند حداقلی به رهبر شهید باشد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به دیدار‌های خود با رهبر شهید درباره مسائل حوزه سلامت، گفت: در جلسات مختلف، نگاه ایشان به جامعه پزشکی همواره حمایتی و همراه با احترام بود. در دیدار اعضای سازمان نظام پزشکی نیز به صراحت تأکید کردند که به قداست حرفه پزشکی اعتقاد دارند و نباید به هیچ بهانه‌ای رابطه اعتماد میان پزشک و مردم آسیب ببیند.

رئیس‌زاده ادامه داد: رهبر شهید همواره پیشرفت‌های علمی جامعه پزشکی کشور را مورد تحسین قرار می‌دادند. در دوران جنگ، عملکرد جامعه پزشکی را ستودند و در دوران کرونا نیز بار‌ها از خدمات و تلاش‌های کادر درمان تقدیر کردند و پیشرفت‌های حوزه سلامت کشور را اعجاب‌انگیز توصیف کردند.

وی خاطرنشان کرد: به اعتقاد من، ایشان بیش از بسیاری از مسئولان و تریبون‌های رسمی، جایگاه جامعه پزشکی را می‌شناختند و همواره با نگاه حمایتی، این قشر را تکریم و از خدمات آنان قدردانی می‌کردند.

وی با اشاره به حمایت‌های صورت‌گرفته از حوزه سلامت اظهار کرد: در دوران کرونا، جنگ و سایر مقاطع حساس، حمایت‌های مؤثری از جامعه پزشکی و نظام سلامت انجام شد و همواره بر حفظ اعتماد میان پزشک و بیمار، تقویت نیروی انسانی و تکریم چهره‌های برجسته جامعه پزشکی، فارغ از گرایش‌های سیاسی و اعتقادی، تأکید وجود داشت.

وی افزود: این ضایعه، زمینه‌ساز همدلی، انسجام و توجه بیشتر به حوزه سلامت باشد و افزود: امیدواریم این حوادث موجب تقویت وفاق، همبستگی و ارتقای جایگاه نظام سلامت کشور شود تا بتوانیم خدمات شایسته‌تری به مردم ارائه کنیم.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی از تلاش تمامی ارکان حوزه سلامت در روز‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: پزشکان، پرستاران، نیرو‌های اورژانس، امدادگران، کارکنان بیمارستان‌های دولتی، خصوصی و نیرو‌های مسلح، همچنین مسئولان وزارت بهداشت، رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و همه فعالان حوزه سلامت، در انجام وظایف حرفه‌ای خود و خدمت‌رسانی به مردم نقش مؤثری ایفا کردند.

وی همچنین از حضور پزشکان و انجمن‌های علمی در حمایت از مردم، مشارکت در ستاد‌های مردمی و پیگیری مسائل انسانی و حرفه‌ای تقدیر کرد و افزود: جامعه پزشکی علاوه بر مسئولیت‌های تخصصی، وظایف اجتماعی خود را نیز به‌خوبی انجام داد.

رئیس‌زاده با اشاره به مدیریت خدمات سلامت در مراسم تشییع، اظهار کرد: در مراسمی که به گفته وی بیش از ۴۳ میلیون نفر در پنج شهر حضور داشتند، با وجود گرمای هوا و ازدحام گسترده جمعیت، به لطف خدا، مدیریت مناسب مسئولان و تلاش شبانه‌روزی نیرو‌های حوزه سلامت، هیچ مورد فوتی ثبت نشد.

وی این موضوع را دستاوردی مهم در مدیریت تجمعات انبوه دانست و گفت: مدیریت سلامت در چنین اجتماعاتی یک دانش تخصصی است که در دانشگاه‌های معتبر دنیا تدریس می‌شود و اجرای موفق آن باید به عنوان یکی از افتخارات حوزه سلامت کشور ثبت و تحلیل شود.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی در پایان ضمن قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران حوزه سلامت، یاد و خاطره شهدای کشور را گرامی داشت و از حضور اعضای جامعه پزشکی در مراسم بزرگداشت تقدیر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵
تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۰۰ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا
بررسی گزینه‌های نظامی علیه کوبا در پنتاگون
انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین
تعطیلی کلاس‌ها و امتحانات حضوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز ، آزمون‌های کشوری برگزار می‌شوند
حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری
پیام انقلاب اسلامی خواسته همه مردم دنیاست
تنگه هرمز نماد اقتدار ایران اسلامی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵
کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا
پیرصالحی: حمایت از تولید داخلی به نفع بیماران و امنیت دارویی کشور است
مردم آذربایجان غربی درکنار مرزداران جنوب ایران
تداوم پیمان وفاداری در اسلامشهر؛ شب ۱۳۶ تجمعات مردمی در سوگ رهبر شهید
کشف ۲۰۰ تن شن و ماسه غیرمجاز در شفت
بقائی: ایران یک پیکر به‌هم‌پیوسته است
تداوم پیمان وفاداری در پیشوا؛ شب ۱۳۶ تجمعات مردمی در میدان شهید چمران
ماندگاری هوای گرم در سمنان
میدان داری ساکنان کیش در صد و سی و هفتمین شب از حماسه خیابان
اجتماع بزرگ «همه خونخواهیم» در مشهد مقدس برگزار می‌ شود
تجدید حمایت مردم جنوب غرب خوزستان از نیروهای مسلح
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خاک عراق پایگاه ناامن سازی کشور‌های همسایه نمی‌شود
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست
تجاوز آمریکا به پادگانی در ایرانشهر؛ تدابیر ایران کمترین شهدا را بر جا گذاشت
شهادت ۷ نفر از کارکنان پایور و وظیفه ارتش در بمپور سیستان و بلوچستان
فردا؛ آغاز آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ تاکنون ۴۸۰ هزار نفر کارت گرفتند
حمله ارتش تروریستی آمریکا به چند نقطه در سیستان و بلوچستان
عزم ایرانیان برای مجازات عاملان مصمم‌تر شد
برنامه قطعی برق در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد ۲۴ تیر ۱۴۰۵
شارژ کالابرگ تیر کد‌های ملی ۷، ۸ و ۹ از فردا
حمله به سامانه‌های پاتریوت و هیمارس در کویت
حمله به آشیانه جنگنده‌های اف ۱۵، ۱۶ و ۳۵ در اردن
پایگاه‌های آمریکا در منطقه آماج هدف حملات پهپادی ارتش
سقوط پل هوایی در سراوان رشت بر اثر باز شدن اتاق یک تریلی کمپرسی
ایران: آمریکا متجاوز است، نه قربانی
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان  (۹ نظر)
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش  (۳ نظر)
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران  (۲ نظر)
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست  (۲ نظر)
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد  (۲ نظر)
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد  (۱ نظر)
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
پیش‌ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه هفتم به صورت غیرحضوری است  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
فعال شدن اهرم‌های قدرت مقاومت بخاطر خطای محاسباتی امریکا    (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)
ادامه حملات ارتش به پایگاه‌های آمریکا با پهپاد‌های انهدامی  (۱ نظر)