• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۶۲۰۴۵
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۴
اقتصادی » مسکن

تاکید شورای مسکن زنجان بر تسریع تکمیل طرح‌های حمایتی و نهضت ملی مسکن

در سومین نشست شورای مسکن استان زنجان، آخرین وضعیت قیمت تمام‌شده طرح‌های حمایتی مسکن، افزایش سقف تسهیلات بانکی، اعتبارات صندوق ملی مسکن و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز طرح‌های نهضت ملی مسکن بررسی شد.

به گزارش گروه مسکن و شهرسازی خبرگزاری صداوسیما ، سومین نشست شورای مسکن استان زنجان با محوریت بررسی روند اجرای طرح‌های حمایتی و نهضت ملی مسکن، تأمین منابع مالی و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز برگزار شد.

در این نشست آخرین وضعیت قیمت تمام‌شده طرح‌های حمایتی مسکن، تسهیلات بانکی، اعتبارات صندوق ملی مسکن و نیازهای زیرساختی و خدماتی طرح‌های مسکن مورد بررسی قرار گرفت.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با تأکید بر برگزاری منظم جلسات شورای مسکن، تعیین تکلیف قیمت تمام‌شده طرح‌های حمایتی را از الزامات تسریع در اجرای نهضت ملی مسکن و پاسخگویی به متقاضیان دانست.

اصغر شاهین‌فر گفت: بررسی کارشناسی قیمت تمام‌شده طرح‌ها در کارگروه تخصصی شورای مسکن انجام و نتایج برای تصمیم‌گیری نهایی به شورا ارائه می‌شود.

وی همچنین از بررسی روند اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن در سایت زرکوبان ابهر و اتخاذ تصمیم‌های لازم برای رفع موانع اجرایی خبر داد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان بر اجرای مصوبات ساماندهی بازار اجاره، رعایت سقف ۲۵ درصدی افزایش اجاره‌بها و تمدید قانونی قراردادهای اجاره تأکید کرد.

شاهین‌فر با اشاره به روند افزایش سقف تسهیلات بانکی نهضت ملی مسکن از ۶۵۰ به ۸۵۰ میلیون تومان، تأمین منابع مالی را از عوامل مهم شتاب‌بخشی به اجرای طرح‌ها عنوان کرد.

وی افزود: بخش قابل توجهی از طرح‌های نهضت ملی مسکن استان هم‌اکنون از تسهیلات بانک‌های عامل بهره‌مند هستند.

به گفته وی، از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۴ بیش از ۶۹۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل صندوق ملی مسکن برای توسعه زیرساخت‌های استان اختصاص یافته است.

شاهین‌فر گفت: برای سال ۱۴۰۵ نیز ۴۰۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار از محل صندوق ملی مسکن برای استان پیش‌بینی شده که نحوه توزیع آن در شورای مسکن بررسی خواهد شد.

وی عملکرد زنجان در استفاده از اعتبارات زیرساختی را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی، زنجان تنها استانی است که میزان اقدامات زیرساختی آن با اعتبارات دریافتی از صندوق ملی مسکن تناسب دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان همچنین از پیگیری مستمر برای تأمین اعتبارات مورد نیاز دستگاه‌های خدمات‌رسان خبر داد.

وی نیاز اعتباری شرکت‌های آب و فاضلاب، توزیع نیروی برق و برق منطقه‌ای را برای تکمیل زیرساخت‌های طرح‌های مسکن تشریح کرد.

شاهین‌فر توسعه فضاهای خدماتی و روبنایی از جمله مدرسه و مسجد را از اولویت‌های شهرک‌های مسکونی جدید استان برشمرد.

وی در پایان تأکید کرد: تأمین منابع مالی، تکمیل زیرساخت‌ها و رفع موانع اجرایی، زمینه بهره‌برداری سریع‌تر از طرح‌های نهضت ملی مسکن و ارتقای کیفیت سکونت متقاضیان را فراهم خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ساماندهی و راستی‌آزمایی سهمیه سوخت بخش کشاورزی در تفت
خراسان جنوبی میزبان دومین رویداد ملی «ما می‌توانیم»
انتشار آثار علمی باکیفیت‌تر، اثرگذارتر و ماندگارتر را فراهم می‌شود
کاسبان خوش انصاف تنها منافع خود را در نظر نمی گیرند
آغاز برداشت میوه چیکو در میناب
بانکوک میزبان مراسم اهدای جوایز کنفدراسیون فوتبال آسیا
اعزام موکب واقفان خیر اندیش آذربایجان غربی به مرز مهران
کاهش مصرف آب نخلیات بوشهر با آبیاری نوین
تجلیل از خادمان نماز جمعه کنگان
گله مندی شهروندان گچسارانی از قطعی برق و پاسخ مدیرعامل شرکت برق
اعلام قیمت بلیت اتوبوس‌های اعزام زائران اربعین از هرمزگان
هیچ قدرتی نمی‌تواند از اراده ملت ایران بکاهد
فرصت جدید به دارندگان تعهدات ارزی ایفانشده سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰
برگزاری جشنواره مینی‌ هندبال دختران خراسان رضوی
ارتقای ۱۱ پله‌ای صنعت؛ معدن و تجارت آذربایجان‌غربی در شاخص‌های ارزیابی کشوری
ذوالقدر: شلیک‌ها تا زمان تسلیم کامل دشمن ادامه دارد
متا قابلیت تایید هویت رایگان برای کاربران انسانی فیس‌بوک را فعال کرد
باد هر شب، دفتر مدرسه‌ای را ورق می‌زند...
باید برخاست پیامی برای مسئولیت ‌پذیری و مقاومت
تفاهم‌نامه ۱۵ میلیارد تومانی برای حمایت از مددجویان خراسان شمالی امضا شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حمله موشکی دشمن آمریکایی به شهرستان فیروزآباد استان فارس
نرخ کرایه مسیرهای اربعین از مرزهای ایران تا عراق
عرضه ۵۰۰ مگاوات برق برای جبران کسری صنایع در بورس انرژی
بررسی آخرین وضعیت زیرساخت‌های آب و برق استان هرمزگان
ابطال پروانه واحد‌هایی که رمزارز غیرمجاز استخراج می‌کنند
اتصال سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور
سرهنگ تاجیک: عملیات اخیر سپاه حذف اهداف راهبردی بود
کاهش محدودیت برق ۴۸ شهرک صنعتی از دو روز به یک روز
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر
حمله مقاومت عراق به مقر نیروی زمینی کویت
اکبر عبدی درگذشت
حملات ترکیبی یمن به عربستان
ماجرای کافه حاشیه‌ساز تنکابن چه بود؟
ایران همه را شگفت زده خواهد کرد
حمله آمریکا به یک کشتی تجاری دیگر در دریای عمان
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن  (۱ نظر)
قشقاوی: دروغ‌های ترامپ باعث آرامش بازار‌ها نمی‌شود  (۱ نظر)
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر  (۱ نظر)
تکذیب فعالیت سامانه‌های پدافندی و وقوع اصابت در شهرستان پاکدشت  (۱ نظر)
حفظ آمادگی، اشراف اطلاعاتی و هوشمندی سرلوحه کار فراجا  (۱ نظر)
دولت به جای واردات برنج از تولیدات داخلی حمایت کند  (۱ نظر)
تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت شفاف‌سازی در نحوه مدیریت سهام عدالت  (۱ نظر)
تولید ۹۵ هزار موتور سیکلت در سه ماهه نخست امسال  (۱ نظر)
اعتراض رسمی سازمان‌های مردم نهاد مالزی به فشار آمریکا  (۱ نظر)