• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۷۹۳۶۳
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۳
اجتماعی

سوئد: ۳ ، ایران: ۱

تیم های ملی فوتبال ایران و سوئد در ورزشگاه فرندز شهر استکلهم به مصاف هم رفتند که این دیدار با نتیجه ۳ بر یک به سود سوئد به پایان رسید.

 زلاتان ابراهیموویچ(11)، مارکس برگ(20) و اوله تویون(89) برای سوئد و جواد نکونام(24 - پنالتی) برای ایران گل زدند.
تیم ملی فوتبال ایران در این دیدار تدارکاتی با ترکیب علیرضا حقیقی، پژمان منتظری، هاشم بیک زاده، سیدجلال حسینی، مسعود شجاعی(88 کریم انصاریفرد)، جواد نکونام(74 امید ابراهیمی)، مرتضی پورعلی گنجی(46 امیرحسین صادقی)، وحید امیری(79 رامین رضائیان)، آندرانیک تیموریان، اشکان دژاگه(62 وریا غفوری) و رضا قوچان نژاد(90 مسعود حسن زاده) به میدان رفت.
این بازی با حملات تیم سوئد اعلام شد و در شرایطی که ایران به فکر گل نخوردن بود، این حریف زردپوش بود که در دقیقه 11 توسط ابراهیموویچ به گل نخست رسید.
در این صحنه توپ ارسالی از جناح راست با خروج ناقص حقیقی مواجه شد و زلاتان که در تیر دوم جاگیری کرده بود با ضربه ای سر دروازه ایران را باز کرد.بعد از این گل بازهم سوئد تیم برتر میدان بود و با پاس های کوتاه و هماهنگ بازیکنانش به دروازه ایران نزدیک شد و در دقیقه 20 به گل دوم رسید. در این صحنه توپ ارسالی از جناح چپ را زلاتان با سر مقابل پای مارکس برگ انداخت و این بازیکن به ضربه ای محکم دروازه ایران را برای بار دوم باز کرد.
در دقیقه 24 حرکت زیبای وحید امیری با خطای مدافعان سوئد درون محوطه جریمه همراه بود که داور نقطه پنالتی را نشان داد و جواد نکونام این توپ را به گل تبدیل کرد تا فاصله کمتر شود.با رد و بدل شدن سه گل در 25 دقیقه اول این بازی دو تیم همچنان برای رسیدن به گل تلاش کردند. در این میان بازیکنان ایران با اعتماد به نفس بیشتری به بازی ادامه دادند. در این دقایق تیم ملی ایران چشم به ضد حملات و استفاده از فضاهای خالی پشت مدافعان سوئد داشت.
اما در نهایت نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید.در شروع نیمه دوم ابراهیموویچ روی نیمکت نشست تا فشار روانی از روی دوش تیم ملی ایران برداشته شود. از سوی دیگر کی روش دست به تعویض زد و در قلب خط دفاعی امیرحسین صادقی را جانشین مرتضی پورعلی گنجی کرد. با این حال شرایط تیم ملی نسبت به نیمه اول کمی بهتر شد و بازیکنان با آرامش بیشتری توپ را به گردش در می آوردند.یکی از بهترین موقعیت های ایرانی در نیمه دوم در دقیقه 58 به دست آمد و طی آن پرتاب اوت آندرانیک تیموریان با ضربه آرام قوچان نژاد از بین پاهای دروازه بان سوئد رد شد اما تیر دروازه اجازه نداد دروازه این تیم باز شود و بازی به تساوی کشیده شود.دقایق باقی مانده برای ایران بهتر سپری شد و شاگردان کی روش حملات جسورانه تری را روی دروازه میزان پی ریزی کردند اما درون محوطه جریمه چندان موفق نبودند و نتوانستند از موقعیت هایی که ایجاد کردند برای رسیدن به گل تساوی استفاده کنند.
در 10 دقیقه پایانی تیم ایران تلاش بیشتری کرد تا بتواند گل خورده را جبران کند و کار را به تساوی کشاند. در این دقایق مسعود شجاعی یکی از بهترین بازیکنان ایران بود و در میانه میدان توانست به خوبی کار تیم ملی را راه بیندازد اما در خط حمله زور بازیکنان ما به خط دفاعی سوئد نرسید.
در حالی که تیم ملی ایران برای رسیدن به گل تساوی تلاش می کرد در دقیقه 89 این سوئد بود که روی ارسال از جناح راست و در شرایطی که تنها یک مهاجم درون محوطه جریمه بود همین بازیکن با ضربه سر دروازه ایران را برای سومین بار باز کرد تا کی روش با شکستی سنگین تیم ملی ایران را ترک کند.    

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی شیراز برای جشن میلاد امام علی (ع) و روز پدر
بجامانده از هفته دهم لیگ برتر فوتبال؛ سپاهان ۱ استقلال ۱ (نیمه نخست)
به یاد پدران آسمانی
اصناف خراسان جنوبی، دارای کمترین تخلف صنفی
کتاب «خیلی محرمانه » به چاپ دوم رسید
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد
پیکر پیشکسوت فوتبال کردستان در خانه ابدی آرام گرفت
حلقه مفقوده «اقتصاد» در فناوری کشور؛ با وجود شرکت‌های دانش‌بنیان
اختتامیه جشنواره صالحین و سی و دومین مسابقات استانی قرآن و عترت بسیج
پیش‌بینی بارش پراکنده و خفیف برف در همدان
رویداد رسانه‌ای ایران جان فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان
دیدار جمعی از ذاکران و مداحان اهل بیت (ع) با نماینده ولی فقیه در گلستان
تأمین بخشی از هزینه بیماران پروانه‌ای نهاوند با کمک خیران
تأکید وزیر آموزش‌وپرورش بر برنامه‌ریزی دقیق و پرهیز از روزمرگی مدیریتی
تندباد ۹۰ کیلومتری در اشنویه؛ هشدار ورود سامانه جدید به آذربایجان غربی
توزیع اقلام اساسی
پیش‌بینی بارش پراکنده و خفیف برف در همدان
برگزاری هجدهمین جشنواره حضرت "علی اکبر(ع)" در کرمان
مسیر ۱۸ روستای آذربایجان غربی از زیر برف بیرون آمد
برنامه ریزی برای برگزاری آئین اعتکاف در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازداشت شهردار آبادان
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
ثبت ملی دو آیین محلی کرمانشاه در فهرست رویدادهای گردشگری کشور
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
مهدی سماواتی: من زنده‌ام
درخشش دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی در کارسوق ملی
انتخابات شورا‌ها؛ عزم رسانه ملی؛ افزایش سرمایه اجتماعی
شهادت یکی از بسیجیان کوهدشت به دست اغتشاشگران
هماهنگی مقامات عالی اقتصادی برای مدیریت بازار
سردار وحیدی جانشین فرمانده کل سپاه شد
حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است
دمای زیر صفر در ۱۱ شهرستان خراسان رضوی
تصویب آیین‌نامه اجرایی تضمین امنیت غذایی و معیشت مردم
کاهش شدید دما در بیشتر مناطق کشور؛ ۱۰ دی ۱۴۰۴
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)