• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۸۷۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰
اقتصادی » بازاروتجارت

جایگزینی ۶۵ هزار کامیون و کشنده با عمر بالای ۳۵ سال

مدیر بخش حمل و نقل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت کشور گفت: فراخوان جایگزینی ۶۵ هزار کامیون و کشنده با عمر بالای ۳۵ سال بزودی اعلام می‌شود.

ناصر اسماعیل زاده در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما افزود: با تصویب شورای اقتصاد ، شرکت ملی نفت ایران 65 هزار کامیون بالای 35 سال را از رده خارج و با کامیونهای جدید جایگزین می‌کند.
وی ادامه داد: هم اکنون 180 هزار کامیون با عمر 25 سال در جاده‌های کشور تردد می‌کند که 65 هزار کامیون بالای 35 سال و از جمله 7 هزار کامیون بالای 40 سال در مرحله اول طرح جایگزینی از رده خارج می‌شود.
اسماعیل زاده با بیان اینکه در این طرح ، منابع حاصل از صرفه جویی در مصرف سوخت خودروهای جدید در مقایسه با خودروهای فرسوده تا 5 سال اول براساس پیمایش آنها و در مقاطع سه ماهه به حساب سرمایه گذاران واریز می شود،گفت: هر کامیون فرسوده به ازای صد کیلومتر پیمایش، 50 تا 60 لیتر سوخت مصرف می‌کند درحالیکه این میزان در کامیون‌ها و کشنده‌های جدید ، به 28 تا 35 لیتر تنزل می‌یابد.این طرح در رده‌های مختلف شامل کامیون‌های 10 تا 18 تن، 19 تا 26 تن و کشنده های 26 تن به بالا اجرا می‌شود.
وی افزود: هر کامیون به طور متوسط 120 هزار کیلومتر در سال پیمایش دارد که این جایگزینی ، تاثیر مستقیم و قابل توجهی در منابع سوخت کشور خواهد داشت.
به گفته این مسئول در شرکت بهینه سازی مصرف سوخت کشور، طبق بند قاف تبصره 2 بودجه سال 1393، در این طرح دو میلیارد و 700 میلیون دلار از محل صرفه جویی میزان سوخت مصرفی در طرح جایگزینی به سرمایه گذاران و سازندگان کامیون‌ها پرداخت می‌شود.
اسماعیل زاده همچنین گفت: نیازی به ثبت نام در این طرح نیست چراکه آمار کامیون‌های فرسوده در سامانه‌های سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای موجود است و به محض اعلام فراخوان، مراحل جایگزینی آغاز می شود.
وی همچنین تصریح کرد: 115 هزار کامیون و کشنده فرسوده با عمر بین 25 تا 35 سال در مراحل بعدی جایگزین خواهد شد و اجرای این طرح که نیازمند مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی از جمله وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و شرکت ملی نفت ایران است می‌تواند به انقلابی بزرگ در صنعت ترانزیت جاده‌ای کشور منجر شود.
جایگزینی ۱۷ هزار اتوبوس شهری گازسوز
مدیر بخش حمل و نقل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت کشور گفت: ۱۷ هزار اتوبوس گازسوز، جایگزین اتوبوس‌های درون شهری کلانشهرهای کشور می‌شود.
 
اسماعیل زاده  افزود: این اتوبوسها با سوخت سی ان جی،  امسال جایگزین اتوبوسهای دیزلی کلانشهرها و از جمله تهران با عمر بالای 10 سال خواهد شد.
وی تاکید کرد: جایگزینی این اتوبوسها مصوبه دی ماه سال قبل شورای اقتصاد است و بزودی با همکاری وزارت کشور و شهرداری کلانشهرها روند اجرایی کار آغاز خواهد شد.
به گفته اسماعیل زاده، چهره کلانشهرها با اجرای طرح جایگزینی اتوبوسهای فرسوده با اتوبوسهای گاز سوز، تغییر خواهد کرد.
وی همچنین با اشاره به بازنگری و تدوین استاندارد جدید موتورسیکلتها در کمیته ای مرکب از نمایندگان سازمان ملی استاندارد، شرکت ملی نفت و بهینه سازی مصرف سوخت کشور و نمایندگان موتورسیکلت سازان گفت: امیدواریم استاندارد جدید موتورسیکلتها تا بهمن یا اسفند امسال نهایی و برای ابلاغ به دستگاههای مربوطه ، به سازمان ملی استاندارد فرستاده شود.
اسماعیل زاده افزود: هم اکنون استاندارد مصرف سوخت موتورسیکلتها 2/2 لیتر در هر صد کیلومتر است که نیاز به بازنگری دارد و باید استاندارد جدید و معیارهای جدید برای سازندگان موتورسیکلت مشخص و تدوین شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام زمان ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا
دعا برای نزول رحمت الهی
سرمایه‌گذاران گردشگری از عوارض تغییر کاربری معاف هستند
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان
سیاستمداران آمریکا در مقابل نظم جدید دنیا دچار استیصال شده‌اند
امروز؛ جدال خیبر و ذوب آهن در اصفهان
پیشرفت بزرگ پالایشگاه یازدهم پارس جنوبی در بومی‌سازی تجهیزات ابزار دقیق
افزایش ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی از جمعه شب تا صبح یکشنبه
بازگشایی دریچه‌های تحتانی سد کرخه برای رها سازی آب به پایین دست
در مسیر استقلال خواهی
پیام رئیس‌جمهور به هفدهمین رویداد ملی «ترنم وحی» در کاشمر
قم؛ الگویی عملی تبلور کرامت در تمامی شئون دستگاه عدالت
رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج مازندران درقائم شهر
پیش بینی تداوم مه صبحگاهی و فعالیت سامانه بارشی در خوزستان
برگزاری رویداد رفیق شهیدم در اقلید
تولد و مرگ در جاده جهرم – لار
حضور تیم هندپلو چهارمحال و بختیاری در نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشور
راه اندازی پویش «من نگهبان آب هستم» از سوی خانه سینما
تعمیرات اساسی واحد سه نیروگاه شهید مفتح
نفع جوامع محلی از عایدی ۱۵ درصدی معادن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)